Annons
Användarnamn: Mambora
Ålder: 46 år
Bor: Dalarnas län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1997
Medlem sedan: 2005-09-23
Senast inloggad:

Borta bra men Dalom bäst! Har flyttat hem igen efter några till vändor runt jorden.. Hittade en man på vägen som blev "importerad" hit. Har fotat mer eller mindre under alla resor men har egentligen inte tittat igenom alla bilder förrän nu när jag har "landat".

Men nu så, har jag satt fart igen och ser fram emot många timmar väntandes på exakt rätt ögonblick!

TJingeling!

Vem är jag?


Mina intressen:
Gatufoto, Bröllop, Reportage / Situation, Vilda djur, Action / Äventyr, Natur, Fine Art Nude, Växter, insekter, naturdetalj, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
I norra Ghana, första gången i Afrika och hela situationen var surrealistisk för mig. Det var så nytt! Nu känns det mer hemma än många andra platser, det är naturligt och så levande!

Mitt sämsta fotominne:
Var i London och tog massor med bilder. Kom hem o framkallade och i min nya kamera, hade jag inte fäst filmerna ordentligt... Det var läänge sen nu dock, tacka vet jag digitalt.. =)

Min största inspiration:
Johnny Cash! Har ni inte sett Walk the line, gor det. En fantastisk film om en mans vandring pa jorden. har inget med fotografi att gora, men han var en mycket speciell och anda vanlig manniska!

Jag fikar helst:
Picninc ute i naturen!

I kameraväskan har jag alltid:
Eltejp, putsduk, lypsyl och några tamponger! haha!

Drömbilden är:
GAAH, vad svårt! Men har länge velat fara till Antartiskt och titta på is!

 
Wedding
Vanligt
1 bilder
Långtbortistan
Vanligt
6 bilder
 
 
ANNONS
Köp en spegellös systemkamera från Canon och få ett 50mm objektiv på köpet hos Götaplatsens Foto.