Annons
Användarnamn: stridstuppan
Ålder: 39 år
Bor: Helsingborg, Skåne län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2005-08-30
Senast inloggad:

Har haft ett intresse för fotografering så länge jag kan minnas..
För mig är foto en frizon, det är min källa till lugn där jag kan få skapa min egen tolkning av de olika miljöer jag möter.

Att jag brinner med iver för resor går nog hand i hand med mitt intresse för foto.
Det är en svårslagen känsla att få möta soluppgången i en främmande stad eller en främmande plats. Precis lika svårslaget som att hinna fånga den där stunden som för alltid blir ett kärt minne..



"Ett minne är en gåva, en ovärderlig gåva"

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Barn, Bröllop, Mode, Reportage / Situation, Studio, Posering, Svart-vitt, Mörkrum, Vilda djur, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Arkitektur, Digital efterbehandling, Produkter, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Utrustning, Natur, Undervattensfotografi, Växter, insekter, naturdetalj, Konsertfoto, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Varje upplevelse är faktiskt unik så det är svårt. Men där jag nog mest blev golvad över vyerna var nog på vulkanen Etna, (Östra kustdelen av Sicilien, Italien). Det var en så surrealistisk känsla att befinna sig på.

Mitt sämsta fotominne:
När min lilla kompakt digitalkamera gav sina sista andetag uppe i alperna precis när jag väl hade nått höjderna. Besvikelsen över att ha förlorat min lilla vän var lika hård som insikten att bilderna fick memoreras i huvudet.

Min största inspiration:
Naturens skådespel och städernas myller.

Jag fikar helst:
Där mitt hjärta befinner sig och det kan vara allt från en lummig miljö till en eldig stadsmiljö.

I kameraväskan har jag alltid:
Extra minneskort, extra kamerarem, trasa, regnskydd och säkerligen någon 70 % chokladbit i ett fack någonstans.

Drömbilden är:
Kan inte säga att jag har någon specifik på det sättet, mest för att jag inte gillar att stänga inne tanken. Men ett norrsken och regnskog hade varit fantastiskt att få uppleva med kameran i handen.

 
Grekiska skatter
Vanligt
6 bilder
Lyon, Frankrike
Vanligt
0 bilder
Robert Hoischen på besök.
Vanligt
0 bilder
Italien
Vanligt
0 bilder
Vårkysst
Vanligt
0 bilder
Natur
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.