Advertisement
Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: klikz14
Ålder: 47 år
Bor: Skåne län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2000
Medlem sedan: 2005-08-19
Senast inloggad:

Jag är besatt av fotografering och min Eos 350-D är min andra stora kärlek. Dit Eos går dit går jag och tvärtom.

Jag gillar främst att fotografera i naturen, särskilt insekter och andra små djur. Jag delar intresset för fotografering med min man som dock vägrar fota digitalt. Vi har nyligen fått ett nytt fotomotiv, vi har nämligen blivit föräldrar till Erwin Renard, döpt efter Erwin Rommel. Han är vårt första barn.

Förutom fotografering är mina andra hobbies: djur (själklart), båtliv, tennis, att läsa, tekniska prylar och att resa. Har eget företag inom miljöområdet o håller på med lite ditt o datt. Malmöbo. Skorpion. Gillar grunge-stilen. Favvomusik är John Lennon, favvofilm Moulin Rouge. Det värsta jag vet är tv-serier, reality-serier och spinning/aerobics. Äter helst inte kött. Tränar yoga. Matte till två katter, två grodor och en massa syrsor (både i fotograferingssyfte och som grodmat).

 
Porträttbilder
Vanligt
1 bilder
Vardagsbilder
Vanligt
1 bilder
Naturens små under
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS