Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: oskar.larsson
Ålder: 34 år
Bor: Linköping, Östergötlands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2005
Medlem sedan: 2005-07-28
Senast inloggad:

Fick en kamera i början av sommaren 05 och på den vägen är det. Jag är inte så aktiv när det gäller fotograferandet som jag önskar att jag skulle vara. Tar lite kort ibland men sen blir det inte av att jag lägger upp dem här. Ska försöka skärpa mig lite.

Och nu lite info om mig: Jag heter Oskar och är en grabb ifrån Linköping. Studerar IT på John Bauergymnasiet här i stan. Min fritid består av lite av varje, självklart är det mycket teknikrelaterade grejer. Ibland lite för mycket... Men så för något år sedan kom jag på att... fan man borde ta och bygga lite muskler istället... Och så började jag på gym. Strunt samma! Men det är så ligger det till just nu. Du når mig snabbast på mail: [email protected]

Men kolla in bilderna och var kritiska när det gäller kommentarer. Ha det bra!


ps. Nu börjar jag bli grymt trött på min sega kompaktkamera. Har börjat spana lite på en system istället. Har du något tips? Hör av dig!

 
Blandat
Vanligt
4 bilder
 
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.