Annons
Användarnamn: dlimi
Ålder: 48 år
Bor: Frösön, Jämtlands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2002
Medlem sedan: 2005-07-17
Senast inloggad:

Jag är en amatörfotograf som finner stort nöje i att vara ute och fotografera. För mig är det ett perfekt sätt att slappna av och glömma vardagen för en stund. Sedan är det ju självklart roligt att utvecklas som fotograf också. Att upptäcka nya metoder och sätt för att få fotot att bli exakt som man vill.

När det kommer till motiv så gillar jag att fota allt möjligt, men får jag välja så föredrar jag övergivna och förfallna platser/miljöer.

Är även bra vän med Photoshop och tycker det är kul att redigera bilder och även designa övrig grafik. Har tex gjort ett par skivomslag / layouter i mina dagar.

Bortsett från fotografering så är min största passion musik och gitarrer. Jag spelar gitarr i ett par band. Det är på scenen man verkligen känner att man lever. Feta, distade gitarrer, dubbla baskaggar och ett jävla ös... till skillnad från min fotografering så är detta inte lugnt och harmoniskt.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Arkitektur, Digital efterbehandling, Konsertfoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Jag fikar helst:
Hemma. Då slipper man allt sorl, lipande ungar och annat oljud.

Drömbilden är:
Pariserhjulet i Pripyat/Chernobyl

ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.