Annons
Användarnamn: SirJohanna
Ålder: 37 år
Bor: Kristinehamn, Värmlands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2002
Medlem sedan: 2005-06-27
Senast inloggad:

Fotografering ligger mig varmt om hjärtat. Har fotat till och från i ett antal år nu. Försöker hela tiden utvecklas, så jag provar mig fram och ser hur jag kan komponera bilderna för att få så bra resultat som möjligt. Jag är självlärd, men önskar lära mig mer. Just nu fotar jag mest på känsla!

När jag är på fotohumör blir det mest bilder på blommor, växter, solnedgångar och annat som har med natur att göra. Men annars plockar jag gärna fram kameran för att föreviga familje- och kompisstunder!

Kommentera gärna mina bilder!
Johanna

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Macro, Barn, Svart-vitt, Porträtt, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Jag har många bra fotominnen. Men ett som betyder lite extra för mig var när jag var ute och fotade i Björneborg med Josef i december 2007. Vädret var perfekt - några minusgrader, is på sjön, snöigt och frostigt om vartannat. Det enda som saknades var en klarblå himmel och strålande sol. Men jag klagar inte, fick många fina bilder under vår promenad.

Mitt sämsta fotominne:
De gångerna man har sett något vackert och inte tagit med kameran.

Min största inspiration:
Naturen.

Jag fikar helst:
Något som är egenbakat, tillsammans med människor jag tycker om. Det viktigaste när jag fikar är inte vad jag fikar utan med vem/vilka.

I kameraväskan har jag alltid:
Extra minneskort, batterier och USB-kabel

Drömbilden är:
Fortfarande i drömstadiumet.

 
Sydafrika
Vanligt
1 bilder
Höst
Vanligt
2 bilder
Natur
Vanligt
7 bilder
 
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.