Annons
Användarnamn: MiaT
Ålder: 52 år
Bor: Lidingö, Stockholms län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2004
Medlem sedan: 2005-05-09
Senast inloggad:

Jag har alltid varit road av foto men har aldrig tagit tag i att faktiskt fota själv förrän nu. Som ni märker på mina bilder är jag en mycket glad amatör.

Jag tycker inte bara om att ta bilder själv - jag älskar att titta på bilder också. Att titta i folks fotoalbum är det bästa jag vet, även folk jag inte känner! Även de enklaste och simplaste semesterbilderna - med avhuggna huvuden eller fötter eller ansikten likblekta av direktblixt och röda ögon - berättar så mycket. Det tekniska, eller den perfekta kompositionen, är inte det viktigaste utan känslan i och bakom bilden. Och känslan fotografen har inför motivet och tvärtom. Därför älskar jag familjealbum.

Men trots att jag inte tycker tekniken och den perfekta bilden är det viktigaste - vill jag lära mig mer teknik! Vem sa att jag var logisk?? :)

Jag kan själv bara ta kort med automatik och jag önskar jag kunde använda mig mer av tekniken för att manipulera bilder för att få fram stämningar, ljus och färger.

Jag hoppas att ni duktiga fotografer här på fotosidan har lust att ge mig tips trots att mina bilder inte är så iögonfallande. Än. :)

Om det finns någon duktig fotograf i Stockholmstrakten som skulle vilja gå ut och fota med mig, så att jag kan lära mig och få tips i själva fotoögonblicket, vore det också jätteroligt! Så lär man känna en ny människa på köpet. :)

Ha det gott!

Mia

 
Natur
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS