Annons
Användarnamn: Galejan1
Ålder: 53 år
Bor: Tidaholm, Västra Götalands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1990
Medlem sedan: 2005-04-19
Senast inloggad:

Är en glad tjej som älskar att fotografera. Har fotat sedan 90-talet. Gillar natur-, porträtt- och konstbilder. Men fotar det mesta jag ser... Jobbar även lite ibland med bilderna i Photoshop. Just nu tar jag mer kort än jag hinner med att ta hand om... Mest kort blir det på mina underbara barn (Emelie född 1999 & Sofia född 2004) som jag spenderar all min lediga tid med.

Har ett litet dilemma vad gäller fackspråket som syns vid konstruktiva kommentarer, man kan likna mig som notblind (vilket jag oxå är). Har försökt läsa mig till funktioner och fotografernas ABC men får inte in detta utan fotar helt på känsla. Detta märks även på min fattiga siffra över givna kommentarer, jag vill men hittar inte orden.

Kommentera gärna min bilder! Vill gärna lära mig så mycket mer och tar tacksamt emot tips och råd.

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Gatufoto, Macro, Bröllop, Studio, Svart-vitt, Digital efterbehandling, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

 
Emelie
Vanligt
1 bilder
Sommargrönska
Vanligt
7 bilder
Blandat
Vanligt
2 bilder
Vilda djur
Vanligt
0 bilder
Några bilder av mig...2
Vanligt
0 bilder
Några bilder av mig...
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.