Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: AKÖ
Ålder: 53 år
Bor: Örebro, Örebro län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1988
Medlem sedan: 2005-04-18
Senast inloggad:

Hej och välkommen till min fotosida!

Vad kul att du är intresserad av mig och mina bilder. Foto för mig är både roligt och intressant. Kameran är ofta med. Jag gillar närbilder av allt möjligt, men djur, natur och människor lockar nog mest.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Macro, Barn, Svart-vitt, Vilda djur, Husdjur / Tamdjur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Jag och min sambo var på västkusten (det var seglingstävling). Min syster med familj kom dit för att hälsa på. Min syster ville så gärna visa barnen havet och maneterna. Hon står vid vattenbrynet, med ett barn på varsin sida om sig, och visar barnen ett slemmig manet. Jag fotade och fick till en bild med massor av känslor. Samma vecka tar jag en liknande bild när barnen tittar på en fiskebåt tillsammans med sin pappa. Jag har fått samma fråga flera gånger: Varför har du tagit en bild på dem bakifrån, man ser ju inte deras ansikten? Men det ser så härligt ut ändå, tycker jag. Jag blir varm i hela kroppen när jag ser bilderna. Jag tänkte att jag någon gång ska plocka fram bilderna och scanna in dem. Sen kommer jag självklart att dela med mig på fotosidan.se.

Min största inspiration:
Fredrik Aversten är en alltid lika inspirerande fotokompis. Jag inspireras också av fotosidan.se, man får tips och idéer hela tiden.

Jag fikar helst:
Både på stans olika konditorier och hemma i någons soffa.

I kameraväskan har jag alltid:
Extra minneskort, större blixt, ett större objektiv och lypsyl.

Drömbilden är:
Ja... säg det! Det vet jag när jag hittat den!

 
Gott & blandat
Vanligt
0 bilder
Mänskligt
Vanligt
4 bilder
Båtliv
Vanligt
2 bilder
Djuriskt
Vanligt
1 bilder
Naturligt
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS