Annons
Användarnamn: Fook
Kategori: Frilansfotograf
Medlem sedan: 2005-03-22
Senast inloggad:

Jag är en sökande fotograf på jakt efter min egen stil. Bilden har alltid legat mig nära och jag har både målat, tecknat och fotograferat. Fotot är fyllt av möjligheter och jag slits mellan det starkt konstnärligt abstrakta och det i ögonblicket fångade dokumentära. Kanske är kombinationen dit jag vill nå. Att med en konstnärs ögon se och dokumentera min samtid.

Det om det innersta och detta om det tekniska. Jag har införskaffat två L objektiv, stativ och min 50d. Nu ska jag satsa på min fotokarriär under 2009. Vi möts här på sidan.

Henrik Westberg, vintern 2008


2006------------------------------------------
Nu har jag köpt min kära Canon Eos 350d. Bränt av 6000 bilder på de 5 månader jag ägt den.

2002------------------------------------------
Är en kille med intresse för foto, film, konst, design, musik. Fotar med min gamla olympys om20, vad ska man säga, det blir bilder. Har funderingar på att köpa en digitalkamera av bättre kvalité.

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Gatufoto, Mode, Posering, Digital efterbehandling, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

 
Äldre bilder
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS
Köp en spegellös systemkamera från Canon och få ett 50mm objektiv på köpet hos Götaplatsens Foto.