Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: malin thulin
Ålder: 38 år
Bor: Fristad, Västra Götalands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2000
Medlem sedan: 2005-03-21
Senast inloggad:

hej kul att du tittade förbi!

jag är en glad och nyfiken självlärd tjej som fotar det mesta. har dock stort intresse av kulturer och dess personligheter och är nyss hemkommen från Kenya där jag jobbat på ett barnhem i slummen vilket har varit mycket lärorikt och givande samt att jag är ett hundratal vackra fotografier rikare!
hjälper gärna människor med projekt och dyligt så är väl lite av en frilandsfotograf men har dock mycket kvar att lära..

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Barn, Reportage / Situation, Posering, Svart-vitt, Vilda djur, Arkitektur, Porträtt, Husdjur / Tamdjur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
kenya; naturen, människorna, kulturen..

Mitt sämsta fotominne:
underbar koncert utan batteri (amatöööör)

Min största inspiration:
hmm.. allt möjligt, moder jord

Jag fikar helst:
med morotskaka o espresso, eller ja fattar inte frågan?

I kameraväskan har jag alltid:
BATTERI samt backup minneskort

Drömbilden är:
förhoppningsvis innom räckhåll...

 
Kenya
Vanligt
6 bilder
nära
Vanligt
4 bilder
 
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.