Annons
Användarnamn: P-mic
Ålder: 55 år
Bor: Göteborg, Västra Götalands län (visa på kartan)
Kategori: Yrkesfotograf
Började fotografera: 1995
Medlem sedan: 2002-02-01
Senast inloggad: (visas ej)

Fotochef på Nordens största idrottsfotoföretag Expressbild i Västerås AB samt operativt ansvarig för Studioexpress AB, barn- och djurfotoevent i butiker och köpcentrum.
Studioexpress.se
Expressbild.se

Vem är jag?


Mina intressen:
Barn, Bröllop, Reportage / Situation, Studio, Sport / Motorsport, Produkter, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av histogram. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
På ett utomhusbröllop i Slovenien. Paret är precis vigda,de vänder sig om och går sakta emot mig. Orkestern spelar brudmarschen. Gästerna kastar ris över brudparet och jag böjer mig ner och sätter ena knät i gräset. Tar några bra bilder med vidvinkelobjektiv samtidigt som jag känner hur något kittlar till innan för byxbenet. Reser mig upp och pang, där kom första getingsticket på vaden, jag känner getingen röra sig uppåt och jag får mindre panik. Jag ropar på en manlig släkting att följa med mig in bakom buskarna och jag sliter ner byxorna och min släkting tittar på min bak och föser bort getingen. Ingen av gästerna såg detta, däremot orkestern som stod med stora undrande ögon! Mycket kylande is gick åt denna kväll, inte bara till skumpan:-)

Mitt sämsta fotominne:
Plåtade en besvärlig familj med bestämd mor. Alla bilderna på minneskortet var sedan borta, trots alla försök med att återskapa/rädda bilderna.

I kameraväskan har jag alltid:
Gråkort, ljusmätare och frukt:-)

Drömbilden är:
...inte fotograferad än.

ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.