Annons
Användarnamn: Lou_Lee
Ålder: 36 år
Bor: Göteborg, Västra Götalands län
Kategori: Fotostuderande
Började fotografera: 2000
Medlem sedan: 2005-02-11
Senast inloggad:

"Livet är för kort för att inte ha både positiva och negativa sidor". Därför brinner jag både för analogt och digitalt fotografi. För filmdosor, framkallningsvätskor och rött ljus, för minneskort, photoshop och negativscanners.

Men varför fotografi? Jag fachineras för fotots begränsade inramning och men oändliga betydelse, för dess odödlighet men korta tidsrymd, för dess slagkraft och dess dynamik, för dess realistiska avbildning och för dess poesi. Jag älskar fotografi och planerar ett långt äktenskap med min hobby och karriär. Jag har erfarenhet av baby- och bröllopsfotografi samt som dokumentärsfilmare. Just nu kombinerar jag tre jobb med studier för att utöka min kamerasamling.

"THE PHOTOGRAPHY IS ESSENTIALLY SUPERNATURAL. EVERYTHING IS TRANSFORMED... THE UNIVERSE IS ON EDGE. THE PHILOSOPHERS LIGHT. THE ATMOSPHERE IS HEAVY WITH LOVE. I AM LOOKING."

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Nattbild, Reportage / Situation, Studio, Svart-vitt, Mörkrum, Vilda djur, Sport / Motorsport, Arkitektur, Porträtt, Natur, Konsertfoto, Resefoto

Jag fotograferar helst med analogkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Jag fikar helst:
i gräset, eller i en eka, eller på en tågstation.

 
Baby- och barnfotografi
Vanligt
2 bilder
Konserter
Vanligt
7 bilder
Berlin
Vanligt
0 bilder
ÖVRE M. GATAN
Vanligt
0 bilder
PORTRÄTT
Vanligt
1 bilder
ELKE
Vanligt
0 bilder
LIGHTNING PAW
Vanligt
0 bilder
PARK
Vanligt
0 bilder
XII IGÅR
Vanligt
0 bilder
DIREKTION
Vanligt
0 bilder
QQQ
Vanligt
0 bilder
DIAGONAL
Vanligt
0 bilder
STILL/STATISK
Vanligt
0 bilder
FJAELLSTA
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.