Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: KillerCow
Ålder: 53 år
Bor: Bandhagen, Stockholms län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1997
Medlem sedan: 2005-01-28
Senast inloggad:

Också om tavlor o bilder ska ge något tillbaka till betraktaren, så behöver det inte alltid vara så. Ibland finns det något att titta på i en tavla eller en bild som inte säger en något speciellt, men bara gilla titta på det.


Jag kan så gott som inget om fotografering faktiskt, men uppskattar alla tips o råd folk vill slänga i min riktning. Är pga lite felinformation lite rädd att experimentera för mycket just nu, men kanske nån kan tipsa mig en en bra Fotoklubb i närhen av mig eller liknande så jag kan övervinna det o ta fram de bilder jag har i huvudet.

Ska börja lägga upp bilder i en högrenivå av Poolerna, inte för att jag har fått för mig att jag blivit bättre, utan för att jag vill ha lite mera respons. Bilderna nu i Nybörjapoolen försvinner snabbt i mängen o för många "Proffs" lägger ut sina bilder där pga att de "experimenterar" litegrann med inställningar (eller motiv) de redan kan.
Som människans natur är så tittar man hellre o mest på bra bilder än på mindre proffsiga. Jag blir inte bättre av att folk tittar lite då o då o inte säger nått.

 
Lite ospecifierad
Vanligt
1 bilder
Människor
Vanligt
0 bilder
Allt om båt och fartyg
Vanligt
1 bilder
Landskap/Natur
Vanligt
5 bilder
Djur
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS
Köp en spegellös systemkamera från Canon och få ett 50mm objektiv på köpet hos Götaplatsens Foto.