Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: alun
Ålder: 56 år
Bor: Beijing, Kina
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2005-01-03
Senast inloggad:

Började fotografera i större volymer när jag skaffade en digitalkamera sommaren 2002. Jag köpte en Sony Cybershot DSC-F707 i Hong-Kong. Jag har varit väldigt nöjd med kameran förutom att den är långsam och kan ge ganska brusiga bilder i vissa lägen. Har därför precis köpt en Nikon D70 vilket är min första systemkamera någonsin.

De flesta "bra" bilder som jag tagit hittills har tillkommit mycket av en slump. (Det känns i alla fall så...) Många gånger har jag sett underbara fotomöjligheter, riktat kameran, tryckt av och ut har kommit skräp. Jag skulle verkligen vilja lära mig att via kameran utnyttja de tillfällen till bra biler som jag snubblar över.

För övrigt har jag en viss förkärlek för långa brännvidder, moln vid solnedgången, lustiga perspektiv på vardagliga saker och bilder på min dotter.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Nattbild, Barn, Reportage / Situation, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

 
Barn
Vanligt
3 bilder
Dalarna
Vanligt
2 bilder
Blandat
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS
Köp en spegellös systemkamera från Canon och få ett 50mm objektiv på köpet hos Götaplatsens Foto.