Annons
Användarnamn: Färgfull
Ålder: 51 år
Bor: Stockholms län
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 1995
Medlem sedan: 2004-11-24
Senast inloggad:

Jag älskar människor. Det är en stor glädje att få locka fram och föreviga det fina i dem med ett fotografi. Kanske kan bilden sedan vara till uppmuntran eller eftertanke, Inte för bildens utan för betraktarens skull.
Med det sagt har jag också respekt för de som jag arbetar för. Därför publicerar jag inte så ofta de porträtt jag skapat.

Vem är jag?


Mina intressen:
Gatufoto, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av histogram. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
På en Irlandsresa med några vänner. Jag hänger i en av takstolarna på en pub och tar en bild så skarp att man ser frukosten på de glatt förvånade festande.

Mitt sämsta fotominne:
Tomma batterier...

Min största inspiration:
Frustrationen över att inte kunna fånga hela "bilden" i bilden.

Jag fikar helst:
I skogen eller på en parkbänk i morgonsolen.

I kameraväskan har jag alltid:
Jag använder en vanlig väska och snör ner de prylar jag känner för. Kanske några batterier och en tele, hm, kanske bara fasta 50:ian. Ja, det funkar. Just det ja. Hörselproppar är alltid bra att ha.

Drömbilden är:
Så stor att man kan gå in i den. Så skarp att man kan ta på den. Så hjärtlig att man känner sig kramad när man ser på den.

 
Byggnader
Vanligt
1 bilder
Lugn och frid
Vanligt
4 bilder
 
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.