Annons
Användarnamn: missleijd
Ålder: 51 år
Bor: Stockholm, Stockholms län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2000
Medlem sedan: 2004-11-15
Senast inloggad: 2024-05-02 00:02

Kreativ kommunikativ Stockholmsfröken, finns i Hammarby Sjöstad.
Har många bollar i luften, tycker om att vara ute i sista minuten och nästan inte klara livets deadlines. Kommer någon gång under mitt händelserika liv att vilja lära mig mer om foto. Både kameror, fotokonst och redigering. I dagsläget har jag inga ambitioner på att ens kunna komma i närheten av att beteckna mig som fotograf. Jag är betydligt bättre på att uttrycka mig i skrift, men hanterar en enkel digitalkamera så pass att jag kan fota mina egna illustrationer till webbehov.

Har en Canon Eos 350 D och har inte en susning om hur den fungerar, men med auto så blir det bättre djup i bilderna iallafall.. :) Är intresserad av att videofilma och vill lära mig mer om det samt efterföljande redigering och webtv.

Lider av ständig tidsbrist, så jag siktar på att bli riktigt riktigt gammal. Annars hinner jag inte med samtliga intresseområden. Tycker att människor är intressanta. Är idealist, humanist och har en humor som gränsar till absurd galenskap. Seriös i det jag gör inom djurskyddsverksamhet, och därför är mina motiv uteslutande djur.

 
Hundbilder
Vanligt
4 bilder
 
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.