Annons
Användarnamn: Vargen
Bor: Svärtinge (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2004-10-13
Senast inloggad:

Hobbyfotande knutte som "alltid har haft kamera". Fick min första Kodak Instamatic i sjuårsåldern, men skaffade min första riktiga kamera 1989-90 (tror jag) en Canon Epoca. Fotar i stort sett allt som kommer framför linsen.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Barn, Vilda djur, Sport / Motorsport, Arkitektur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Måste nog bli när jag och samma kompis som nedan var i Sarek och släpade en massa mat på ryggen i 10 dagar.

Mitt sämsta fotominne:
Är nog två... 1. Var i Skottland med min fru i 3 veckor och lämnade kameran på ett fik i Glasgow (efter 2 1/2 veckas fotande, med hela kameraväskan full med film, exponerad? givetvis!) 2. Ett drygt halvår senare var jag med en MC-polare på Isle of Man utan kamera eftersom jag inte hunnit skaffa någon ny efter förra resan till öarna.

Min största inspiration:
Lugnet i skogen eller dess omedelbara nähet.

Jag fikar helst:
Med kaffe i någon form med en god vän. Lika gärna på en stubbe i skogen, Oscarshälls kaffestuga eller ett trendigt "Coffehouse" på fina gatan i stan.

I kameraväskan har jag alltid:
Fel saker...

Drömbilden är:
Kommer jag aldrig att fånga... det skulle ha varit Joey Dunlop på Isle of Man. Dessvärre har han kilat vidare och racar numera i de sälla jaktmarkerna.

 
Jobbet
Vanligt
2 bilder
Speedway
Vanligt
2 bilder
Små saker i livet
Vanligt
1 bilder
Djur och natur
Vanligt
5 bilder
 
 
ANNONS