Annons
Användarnamn: Krocko
Ålder: 46 år
Bor: Bygdeå, Västerbottens län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1996
Medlem sedan: 2004-09-03
Senast inloggad:

Har alltid älskat att fotografera! Som yngre var det mest vänner och musikidoler som blev attackerade, idag varierar motiven betydligt mera.

Har gått lite studiecirklar i fotografi på Medborgarskolan, men har dessvärre idag mindre tid för foto än jag önskar, och i takt med att tiden minskar minskar självförtroendet. Så det får väl bli 2007 års mål, att bygga upp det igen.

Har en liten hemlig (?) dröm om dokumentärfotograferande...

Blandar s/v med färg, digitalt med analogt. Började fotografera med en OM-2 som jag fick till studenten. Nu fotograferar jag även med Canon EOS 300V samt EOS 300D med Sigma eller Canon optik. Favoritfilm: Kodak Portra VC 160 eller Kodak T400 CN (pressad ett par steg).
Äger sedan ett par år tillbaka en Canon Eos 300D, som jag använder mestadels idag. Saknar det analoga en del, och har inte riktigt kommit överens med det digitala efterbehandlandet ännu.

Annars är jag politiskt intresserad och aktiv feminist, har nästan examen i statskunskap, men jobbar för närvarande (yeah right) inom vården.

Bor några mil norr om Umeå på landet med havet som granne, tillsammans med min Mattias och tre underbara koola kattflickor.

 
Barn
Vanligt
2 bilder
Midsommar i Ratan 2005
Vanligt
1 bilder
Michael Wiehe
Vanligt
2 bilder
Stilleben
Vanligt
0 bilder
Stefan Sundström
Vanligt
0 bilder
Kattbilder
Vanligt
1 bilder
Hårdrock
Vanligt
3 bilder
Natur/blandat
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.