Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Hella.
Ålder: 45 år
Bor: Alvesta, Kronobergs län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2001
Medlem sedan: 2004-05-14
Senast inloggad:

Jag heter Helén och är 25 år. Sedan sambon fick en digitalkamera "på köpet" när han köpte dator genom sitt företag har jag tagit kort på allt möjligt runt omkring mig nästan dagligen.
Att kameran är ganska dålig (läs apkass) har inte gjort mig så mycket hittills, men nu när jag börjat tänka efter en gång till innan jag knäpper kort och verkligen vill att de ska bli bra och ibland till och med förväntar mig det så börjar jag bli mer och mer desperat efter en "riktig" kamera... Vad det nu är för något... Har ingen aning egentligen, och tänker nog inte börja forska i det förrän jag börjar jobba igen och ekonomin blir något mindre ansträngd... (Är mammaledig för andra gången i mitt liv just nu.)

Jag kommer nog inte att betygsätta andras bilder. Vågar inte, vill inte och kan inte heller. Tycker det mesta man ser här är enormt mycket bättre än allt som någonsinn kommit ur min kamera, men kanske - med er hjälp - kan jag också bli bra en dag...

Kommentarer kan man nog få av mig däremot ;-)

 
Nybörjarkort
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.