Annons
Användarnamn: joneriksson
Ålder: 45 år
Bor: Uppsala län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1990
Medlem sedan: 2004-03-31
Senast inloggad:

Jag har alltid gillat foto. Föräldrarnas systemkamera var en tidig utmaning. Det var kanske inte så ofta man fick hålla den själv i början, men blandningen av spänning och (en del) lyckade resultat gav mersmak. Även om jag länge haft intresset fick detta en vitamininjektion för ett par år sedan då jag införskaffade min första digitalkamera.

Mitt namn är Jon Eriksson. Född och uppvuxen i Skellefteå har jag nu vandrat runt i södern ett tag för att fortbilda mig i teologi vid Uppsala universitet.

Just nu studerar jag för framtida tjänst i Luleå stift som präst. På fritiden tränar jag gärna, simmar, klättrar, gymmar, jobbar lite med grafik och webbproduktioner.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Posering, Action / Äventyr, Digital efterbehandling, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Min största inspiration:
Det är erfaranheten och minnet av sist som driver mest. Och viljan, inte att göra bättre än sist, utan minst lika bra utifrån den nya dagens möjligheter.

Jag fikar helst:
En latte, ramlösa och en biscotti. Grymt kräsen på espresson och hur mjölken skummats, vilket blir avgörande för om jag går tillbaka eller inte. Är ni i Uppsala måste ni besöka Fågelsången eller Barista, i Skellefteå ligger CK bra till men Kåffein på en tät andraplacering.

I kameraväskan har jag alltid:
Extra batterier.

 
Sverige
Vanligt
1 bilder
Taize
Vanligt
2 bilder
Porträtt
Vanligt
2 bilder
Photoshop
Vanligt
1 bilder
Klättring Ågelsjön
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.