Annons
Användarnamn: Hjotiv
Bor: Hjo
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2013
Medlem sedan: 2024-01-11
Senast inloggad: 2024-09-08 10:08

Carina Skoglöf heter jag och är bosatt i Hjo.
Min tid som fotograf tog sin början 2012 då jag lånade min yngsta dotters kamera och började trevande försöka hitta mig ett intresse och hittade många fina motiv.
2013 började jag på allvar att fotografera då jag träffade min make Anders. Han tog med mig på fågelskådning och jag blev helt begeistrad av denna underbara fritidssyssla som nu också har blivit lite av en livsstil för oss båda. Fotograferingen blev en del av skådningen då jag ville dokumentera det jag såg. Mitt naturintresse har alltid funnits med mig men jag hade inte tänkt så mycket på fåglar.
Jag har en Facebook sida där jag lägger upp bilder med information om fåglar jag fotograferat, jag lär mig på detta sätt och kanske kan väcka fågelintresset hos fler människor. Delar naturligtvis andra bilder där också. Besök gärna min sida Hjotiv.
Jag har sett 397 olika fågelarter i Sverige sen 2014.
Mina favoritlokaler är Almnäs och Vrångebäck söder om Hjo som jag besöker ungefär varannan dag. Det finns många fler fantastiska fågellokaler i mitt närområde som tex Hjoåns dalgång, Kråks skjutfält, sjön Östen, Hornborgasjön med flera. Fågelskådningen och fotograferandet är mina guldkorn i vardagen, finns inget som är så fantastiskt som vår natur.
Hoppas vi ses där

Medlem i grupperna



 
Presentation
Vanligt
15 bilder
 
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.