Annons
Användarnamn: Sandtroll
Ålder: 44 år
Bor: Curacao,Nederländska Antillern
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2003
Medlem sedan: 2003-11-17
Senast inloggad:

Liten Vilsen Vild!
Började fotografera i augusti 2003.

Bor för det mesta på en lite knasig ö i karibien, men just nu är jag hemma i landet där jag växte upp för att ge mig själv en chans till utbildning.

Fotointresset väcktes då jag fick min nuvarande kamera i present, då användes den inte så flitigt, nu däremot är den med mig jämt, lever av, för, med bilder!

Inspireras av gamla holländska fototidningar från sjuttiotalet och äldre fotografer med förmågan att nå ut och dela med sig av sin visdom och även nya vilda vågade fotografer som gör som dom vill även om det blir lite taggigt.

Vill skapa en motpol till den uttjatade kvinnliga 'översexuellt objekt' bildseendet som sköljer över oss i media.
Efterlyser bilder på män där dom vågar vara svaga, sensuella och åtkomliga!!! Mer sånt!

Vill hemskt gärna också vara med att skapa denna nödvändiga motpol, så är det någon som ställer upp som modell så blir ingen gladare än jag!
Men då borde jag nog skaffa mig det tekniska kunnandet först.

Gällande val av kamera hade jag tidigare inget annat att välja mellan då utbudet av analogt var i det närmsta obefintligt därborta, nu när jag är hemma så har jag tillgång till en gammal Praktica och pappas gamla Canon som jag i skrivande stund inte minns vilken modell det var =)

Nu fattas det bara en liten mysig fotoklubb jag kan gå med i =)

Är så rädd för att kommentera andras bilder eftersom jag känner att jag inte har det tekniska kunnande att bidra med tyngd till mina ord...men jag får säga som så många =) -Övning ger färdighet!

 
Salig blandning!
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.