Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: lijona
Bor: Jämtlands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2006
Medlem sedan: 2016-10-23
Senast inloggad:

Jag är en amatörfotograf från Norra Jämtlands skogar och har fotograferat sedan tidiga tonåren. Jag började mest med "abstrakt" foto där jag använde kameran som pensel och känslorna som färg. Med åren blev jag dock mer teknisk och regelmässig och tappade känslan lite och därmed suget.

De senaste två åren har jag mest fotat portätt/nyfödd/syskonfoto, och där har jag hittat min "grej". Men jag har även i år (2016) hittat tillbaka till kärleken i fotograferingen och fotat mycket natur och landskap.

Jag tar gladeligen emot kommentarer konstruktiv kritik - kunskap är aldrig tungt att bära och utveckling finns det alltid plats för!

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Barn, Bröllop, Porträtt, Natur

Mitt bästa fotominne:
Det är nog när jag fångade min första riktiga "vattendroppe-bild". Såhär 8 år senare så är den inte mycket att hänga i granen, men där och då kände jag mig otroligt stolt!

Mitt sämsta fotominne:
Hade fotat ett syskonpar i någon timme, hade svårt att hitta ett bra flow men sista bilderna jag knäpper är precis som jag tänkt! Var tyvärr lite stressad och zoomade aldrig in och kollade fokusen - big mistake. Kom hem och den bästa bilden hade fokus på heeelt fel ställe. Dock blev det ju en stor läxa - alltid något positivt ur något negativt!

Min största inspiration:
Allra mest allt runt omkring mig. Naturen, media, människor och deras agerande/känslor. Inspiration i fotografer är det allra mest bröllopsfotografen Emelie Ohlson, men också Madeleine Aaras och Cerina Winther.

Jag fikar helst:
GOFIKA!

I kameraväskan har jag alltid:
Mitt Nikkor 35mm f1.8

Drömbilden är:
En perfekt komponerad, drömmig bröllopsbild där kärleken lyser igenom bilden.

 
Året som gått
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.