Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: m3lander
Ålder: 31 år
Bor: Vindeln, Västerbottens län (visa på kartan)
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 2009
Medlem sedan: 2015-09-03
Senast inloggad: (visas ej)

Jag är en 24 årig tjej som heter Sanna. Född och uppvuxen utanför stan på landsbygden där man fick komma på sina egna sysselsättningar och jag råkar vara en sådan som väldigt lätt blir rastlös av mig och älskar att ha många bollar i luften. Så jag antar att det var så mitt brinnande hjärta för fotografi och redigering började när min fader vid tidig ålder satte en kamera i handen på mig. Jag köpte min alldeles egna första systemkamera vid 18 års åldern och det var då allting började bli mer seriöst och det slocknade aldrig.

Så fotografi har alltid gått mig hand i hand men har alltid bara varit en hobby och aldrig gått några utbildningar för det vilket man kanske ångrar idag när man drömmer om att ta det ett steg högre än bara göra det för det är kul. Men något som jag på senare dag har skitit fullständigt i och det har börjar gå ganska bra och siktar mot att snart starta eget.

www.sannamelanderphotography.com

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Barn, Bröllop, Mode, Studio, Svart-vitt, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Arkitektur, Digital efterbehandling, Produkter, Porträtt, Utrustning, Natur, Fine Art Nude, Konsertfoto, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels inne, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag skulle fotografera mitt första bröllop och jag var så himla nervös över att det skulle gå helt åt helvete men det var den finaste känslan jag någonsin fått gå igenom att vara med och fånga två personers viktigaste dag i deras liv och sen få ta emot all god respons som jag fick från dom när bilderna var levererade. Obeskrivligt.

Mitt sämsta fotominne:
Har nog inget dåligt fotominne för man har lärt sig något av alla.

Min största inspiration:
Det är nog alla grymma instagramers jag följer som tar så sanslöst sjuka bilder på otroligt duktiga medarbetare som motiv och platser.

Jag fikar helst:
Om vi snackar på ett café så är ju allt med choklad och en stor kopp kaffe alltid en höjdare!

I kameraväskan har jag alltid:
Nödlösnings saker (beroende på vad jag ska fotografera) så som ex, säkerhetsnålar. Resten av mitt liv. Och ajuste, såklart kameran med utrustning. Plus ett extra batteri, alltid.

Drömbilden är:
Vad som helst någon stans i New york.

ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.