Annons
Användarnamn: kapihl
Ålder: 28 år
Bor: Stockholms län
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2012-06-29
Senast inloggad:

Jag har precis börjat andra terminen på gymnasiet och fotar på fritiden när jag inte spelar musik, vilket är mitt största och främsta intresse. Tänkte plugga på estetisk linje (musik eller foto) men hamnade på samhällsvetenskapsprogrammet. Jag har en förmåga att se, vad andra skulle se som ett misslyckande, som konst. Kreativitetschocker resulterar antingen i rocklåtar eller som digitala filer. Resultatet av dessa kreativitetschocker delar jag med mig av här. Jag fotar mycket porträtt, sällan uppställda, oftast spontana. Det är svårt att sätta en direkt etikett på min stil, men jag hoppas den faller er i smaken.

Vem är jag?


Mina intressen:
Gatufoto, Mode, Svart-vitt, Digital efterbehandling, Porträtt, Konsertfoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Min största inspiration:
Musiken. Om man talar om fotografer så är det ingen särskild, men jag blir väldigt väldigt inspirerad av alla fotodokumentärer jag ser och alla foton jag ser, en härlig mix av alla dessa plus min säregna vardag blir min fotostil.

I kameraväskan har jag alltid:
Mitt 50mm 1.4, det objektivet är det bästa som hänt mig.

 
Dagar i Stockholms ljus
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.