Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Ann på Mossen
Ålder: 77 år
Bor: Kil, Värmlands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1972
Medlem sedan: 2003-06-30
Senast inloggad:

Sedan jag för 30 år sedan köpte min första systemkamera och fick tillgång till ett fotolab har jag fotograferat mer eller mindre aktivt. På 70-talet hade jag några vänner som gick på fotoskolan i Stockholm och hade Christer Stömholm som lärare, han har därigenom påverkat mitt bildseende.
Eftersom jag har barn och familj och i alla år arbetat med människor har mina bilder kommit att handla om relationer och människors uttryck. För några år sedan hade jag en liten utställning tillsammans med en kompis på vårt bibliotek,därefter gick luften ur mig och jag slutade nästan att fotografera. Men efter att ha gått en sommarkurs i sv/v foto har lusten för bildskapande kommit tillbaka och jag hoppas att det håller i sig. En av förutsättningarna för detta är att ha någon att diskutera bilderna med, det är anledningen till att jag nu kontaktar denna sida.

ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.