Annons
Användarnamn: saraanderssonfoto
Bor: Hallands län
Kategori: Fotostuderande
Började fotografera: 2008
Medlem sedan: 2011-11-13
Senast inloggad:



Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Macro, Barn, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag fotograferade en konsert (för min egen skull). Jag stod längst fram, och rätt som det var tittade artisten rakt in i kameralinsen, och pekade på mig (in i linsen) så att jag fick en grym bild endast för min skull, hon gjorde det med vilje för att jag skulle få en bra bild (hon såg väl att jag var ytterst intresserad då jag fotade på som en tok, fniss). Tack för den bilden! :)

Mitt sämsta fotominne:
En sak jag har stört mig på ett bra tag nu är att jag en dag, under en underbar solnedgång stod och fotograferade vid havet. Jag skulle testa mig på att fotografera vågorna så de såg ut som ett vackert molntäcke, hade försökt innan men det blev inte snyggt. Plötsligt kom det knölsvanar flygandes mot mig, och jag var mitt inne i den där stunden då kameran bearbetar bilden man just tagit. Jag fick jättebrottom för jag ville verkligen fotografera svanarna, de flög i ögonhöjd med mig, då jag stod på en högre avsats, solnedgången var bakom och där flög de. Det vackraste ögonblicket på länge, det blev ingen bild, när kameran var klar för en ny bild hade de flygit förbi.... ingen bild men en underbar syn som kommer finnas kvar i mitt huvud länge! :)

ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.