ANNONS
Annons
Användarnamn: drzjivago
Bor: MOHOLM, SVERIGE
Medlem sedan: 2011-10-29
Senast inloggad:



Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Mode, Reportage / Situation, Studio, Posering, Svart-vitt, Vilda djur, Action / Äventyr, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur, Fine Art Nude, Växter, insekter, naturdetalj, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Är alla de gånger jag tittat ut och rynkat på näsan åt vädret. Struntat i att ta med kameran på turen och sedan sett guldbild på guldbild längs med vägen.

Mitt sämsta fotominne:
Se föregående ;-)

Min största inspiration:
Kvinnor, skräpfilmer från '50, '60, '70 och '80talen, Francis Howard, rock- och popmusik, Monét och framför allt Magritte!!!

Jag fikar helst:
...ja, det gör jag!

I kameraväskan har jag alltid:
Min Nikon d40, Nikkor 18-55/2.8-5.6, Nikkor 35mm/1.2D, Tamron 70-300/5.6 . Massor av batterier!!! Enkelt stativ. Fjärrkontroll. Sunpak kamerablixt av modell Stenålder som farsan hade till sin Praktika på '80talet; funkar dock riktigt bra!

Drömbilden är:
Har många sådana... En skymningsbild, långtidsexponering, i panorama över "Desert Wars" i Nevada när hotroddarna ställer upp med strålkastarna riktade ut över den till synes oändliga torkade saltsjöbädden. Mmmmmmm.....

ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.