Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Malene79
Bor: Stockholms län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2008
Medlem sedan: 2011-09-17
Senast inloggad:

Har sedan jag har mina första minnen i livet alltid älskat bilder och fotografering. Direkt efter jag första gången blev fotograferad i skolan gick jag hem och låna pappas kamera för att härma fotografen och ta kort på min systerson precis så som jag blivit fotad. Hade en gammal kamera som jag gick runt och låtsades ta bilder med när jag var liten och lånade när jag var tillräckligt gammal alltid pappas för att få ta bilder. Minns när jag fick min första egna kamera, dock inte vad det för för en, men stolt och lycklig var jag.

Fotar väldigt gärna med macrolins och gärna i naturen. Men älskar också att fotografera människor. Det bästa är när man fångar bilder som berör och berättar en historia, vad som berör och berättar är upp till betraktaren. Själv kan jag bli berörd av ljuset i en bild, en känsla som en abstrakt bild ger mig, färgerna på ett fotografi, en komposition som är annorlunda ja det är mycket som kan beröra.

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Nattbild, Macro, Barn, Studio, Sport / Motorsport, Arkitektur, Digital efterbehandling, Porträtt, Utrustning, Natur, Växter, insekter, naturdetalj, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

ANNONS