Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: LittleMe
Ålder: 30 år
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2011-06-10
Senast inloggad: (visas ej)

Ända sendan barnsben har jag tagit foton. Min första kamera fick jag av min pappa bara några år gammal. Detta var en Samsung Fino 20SE, vilket snart blev ganska dyrt när man som jag tog foto på allt och alla och sedan skulle framkalla alla 68 bilder på katterna och 32 på hunden. Efter ett par kameror fotar jag nu med en Canon EOS 550D.

Idag går jag en naturvetenskaplig linje på gymnasiet där jag också gått en fotografiskbild-kurs för att utveckla mitt intresse för foto och bli bättre på nått som är värt mer än pengar i framtiden: minnen.

Jag ser mig som en lycklig minnessamlare. Jag tar alla mina foton för att jag om några år skall kunna säga "detta gjorde jag då", "så här såg det ut förr". Här har ni i alla fall några av mina favoriter som jag tagit genom mina unga fotoår. Hoppas ni gillar dem!

LittleMe

 
till the End of the World
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.