Annons
Användarnamn: Klämerus
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1995
Medlem sedan: 2011-05-29
Senast inloggad:

För tillfället fotar jag mest hundar. Ägarna får sen köpa de bilder de gillar.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Svart-vitt, Mörkrum, Action / Äventyr, Husdjur / Tamdjur, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag som uppgift från skolan fått porträtt. Tog på min kompis hemma hos henne och vi hade skitkul och bilderna blev verkligen bra. På den tiden var det helt analog systemkamera (utan batteri) och eget mörkrum som gällde. Härliga tider :o)

Mitt sämsta fotominne:
Har fortfarande inte riktigt lärt mig min digitala systemkamera. Så det händer ibland att man tycker sig ha verkligen bra bilder men när man sen ser dem på datorn så är färgerna, som borde vara samma på alla kort, olika. När någon då beställt bilderna får man lite smått panik.

Min största inspiration:
Objekten jag fotar. Är nog lite yrkesskadad. Ser allt som tänkbara objekt, och ljussätter och beskär i huvudet.

Jag fikar helst:
Ja!

I kameraväskan har jag alltid:
Ett senilsnöre. Har glasögon som jag inte kan ha när jag fotar så jag lägger dem nånstans och sen hittar jag dem aldrig. Eftersom jag fotar ute och mina glasögon är väldigt diskreta har det varit kris många gånger.

Drömbilden är:
Antingen en perfekt bild på en skyddhund som är kort skärpedjup, kristallklar, skarpa färger och att man ändå ser rörelsen. Eller en naturbild i en skog med rätt ljus i dimma.

ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.