Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Fototroll
Ålder: 27 år
Bor: Skåne län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2007
Medlem sedan: 2011-03-09
Senast inloggad:

Jag är en glad tjej som älskar att fotografera :) Jag vet inte riktigt vad det är meningen att man ska skriva i den här rutan men vi kör på ändå!
Jag började fota år 2007 då jag köpte min första ponny. Det var ju självklart att man ville ha massa bilder på ponnyn så jag köpte en smasung digitalkamera. En rätt så usel liten skrothög men jag älskade den högt! Den finns nu som prydnad på min bokhylla :)
2009 köpte jag min första systemkamera, en Nikon D3000. Såklart älskade jag denna om möjligt ännu mer men hade sålt hästen så fick bara massa skräpbilder på han, det var lite synd xD Menmen, jag började fota lite mer, hmm, på allvar typ. Jag gav mig ut på korta promenader i skogen bara för att få en bra bild. Men jag lessnade snabbt på objektivet. Jag hade ju bara det medföljande, 18-55mm. Så redan efter ett par månader började leta efter ett nytt objektiv. Jag var ju totalt pank eftersom jag hade köpt själva kameran men man kunde ändå alltid kika. Objektivletandet gick upp och ner, men när min kompis slutligen köpte ett nytt så kände jag också att det var dags, det var i sommras, nästan ett år efter att jag började leta, då tog jag mig i kragen (haha xD) och tog upp letandet på nytt, lite mer seriöst denna gång och fann till slut mitt äääääälskade sigma 70-300mm :D

ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.