Annons
Användarnamn: annlon
Ålder: 47 år
Bor: Boden, Norrbottens län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2009
Medlem sedan: 2010-06-14
Senast inloggad: 2024-05-27 08:37

Jag tog mitt första foto med systemkamera i maj 2009. Jag har målat och tecknat hela mitt liv och målar fortfarande med nästan alla tekniker, dock inne i en akryltung period just nu. Detta kanske märks i mitt sätt att kommentera och se på bilder. Ser kameran som bara en annan typ av pensel.

Jag försöker finna mitt eget bilduttryck. Jag vill förmedla känslor, struntar ibland i om bilden är så tekniskt fint exponerad, skarp och perfekt. Visst, det är otroligt imponerande för en annan fotointresserad som förstår det svåra, men en perfekt bild säger inte alltid så mycket.

Jag ser också på bilder i samband och helhet, snarare än var och en för sig. Mina bilder bör därför ses albumvis, gärna tillsammans med den föregående och efterföljande bilden. Jag lägger mycket tid på att skapa album som helhet och i vilket varje bild har en plats tillsammans med de andra bilderna. Jag berättar historier genom en mängd bilder snarare än i varje bild för sig.

Välkommen in och tack för titten!

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Macro, Vilda djur, Sport / Motorsport, Husdjur / Tamdjur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj, Konsertfoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av histogram. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Jag fikar helst:
Kaffe och morotskaka

I kameraväskan har jag alltid:
Massa minneskort

 
Makrovärldar
Vanligt
0 bilder
Vardagsdetaljer
Vanligt
3 bilder
Peoples
Vanligt
0 bilder
Förgängligt
Vanligt
5 bilder
Monokrom verklighet
Vanligt
0 bilder
Abisko
Vanligt
0 bilder
En kväll i augusti
Vanligt
0 bilder
Bröllop
Vanligt
0 bilder
Miscellaneous
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.