Annons
Användarnamn: pinguu
Ålder: 35 år
Bor: Brösarp, Skåne län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2003
Medlem sedan: 2010-03-28
Senast inloggad:

Jag är en 22-årig tös från de skånska slätterna (närmare bestämt Brösarp) och jag jobbar just nu med en hel massa olika saker, tex. frukostvärdinna på Brösarps Gästgifveri, receptionist på Rosenhälla Spa och ibland rycker jag också in och städar på ett bygge genom Farmartjänst Österlen.

När jag inte jobbar så tycker jag om att springa/skutta/kräla runt i skogar och på fjäll med kameran i högsta hugg.

Jag fotograferar med min Nikon D90. Motljus, landskap, närbilder och solens upp- och nedgångar är mina favoritmotiv och jag har även ett nyupptäckt intresse för porträttfoto.

Jag var en av 30 officiella fotografer på 22nd World Scout Jamboree som gick av stapeln 24 juli - 7 augusti 2011 på Rinkabyfältet utanför Kristianstad i Skåne. På 14 dagar bodde jag på ett fält tillsammans med 40.000 andra scouter ifrån 150 olika länder, och tog ca. 6000 bilder (11.000 filer om man räknar raw+jpeg)

För övrigt så är jag då scout (så klart!), gillar att åka skidor, sticka, mysa med mina vänner och jag läser gärna en och annan bok om kärlekskranka vampyrer och trollkarlar med ärr i pannan. Jag sjunger gärna men inte speciellt bra och jag är ett stort fan av bandet Mustasch. Film är också ett stort intresse, mest att titta och samla på, har just nu över 180 filmer i min samling och fler kommer det att bli.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Macro, Bröllop, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur, Konsertfoto, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Jobbet som lägerfotograf på 22nd World Scout Jamboree såklart!

Min största inspiration:
Fantastiska miljöer, tex. Åre där jag varit bosatt i närmare två år.

 
Johanna
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS
Köp en spegellös systemkamera från Canon och få ett 50mm objektiv på köpet hos Götaplatsens Foto.