Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: belola
Ålder: 43 år
Bor: Billdal, Hallands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2005
Medlem sedan: 2009-12-15
Senast inloggad:

Jag är en erfaren och nyfiken fotograf som ständigt testar nya saker och lär ut mina kunskaper till andra som ett sätt att lära sig av varandra.

Jag älskar att fota analogt och nu också framkallar svart vitt i mitt hemma labb. Jag ska fixa färg vätskor och lära mig den processen också när jag har råd.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Reportage / Situation, Svart-vitt, Mörkrum, Vilda djur, Action / Äventyr, Porträtt, Utrustning, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Juni 2010 när jag besökte Kiruna och upplevde äkta tystnad, gott sällskap, underbar natur, god mat osv...

Mitt sämsta fotominne:
När min canon 50mm 1.8 lins dog!

Min största inspiration:
Den varierar på vad jag vad jag känner för den dagen och tillgång till naturligt ljus.

Jag fikar helst:
Kaffe (svart med mjölk numera) och bulle

I kameraväskan har jag alltid:
Canon 50D Nikkor 105mm 2.5 pre ai f32 (med adapter) Nikkor-q 200mm 4.0 pre ai (med adapter) Pentacon 50mm 1.8 m42 (med adapter)

Drömbilden är:
Ingen jag kommer på just nu.

 
På äventyr
Vanligt
1 bilder
Misc
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS