Annons
Användarnamn: MSU
Ålder: 54 år
Bor: Uppsala, Uppsala län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2006
Medlem sedan: 2009-07-17
Senast inloggad:

När jag var drygt 10 år köpte min pappa en Canon AE-1. Den utgjorde grunden för mig när jag och en kompis byggde ett fotolabb hemma i hans garderob. Vi spenderade en hel del tid att fota och framkalla, men sjutton vad dyrt det var för en grabb.
Efterhand drunknade fotointresset i en massa annat, tills jag för några år sedan åter införskaffade en kamera, en digital Canon-kompakt. Intresset återföddes och jag började snart fundera på en DSLR. Under en stadspromenad förbi en av stadens fotobutiker blev frestelsen för stor, och jag kom hem 20 000 kronor fattigare, men med en Nikon D90 och ett par objektiv rikare.
Och här står jag nu idag och försöker fortfarande lära mig hur man handhar en kamera och hur den kan hjälpa en att ta Bilden. Jag fotar mest natur och stadsmiljöer, men blir allt mer sugen på att lära mig mer om porträttfoto. Snart misstänker jag att jag har anmält mig till en kurs, då jag förhoppningsvis kommer lära mig hur man hanterar en blixt och andra ljusdon, för att inte tala om hur man handhar en livs levande modell.

 
Lite av varje
Vanligt
3 bilder
Två sidor av samma pynt
Vanligt
2 bilder
Off Shore
Vanligt
4 bilder
En sommardag
Vanligt
0 bilder
Båtfärd mot Göteborg
Vanligt
0 bilder
Charlie
Vanligt
0 bilder
Uppsalamotiv
Vanligt
1 bilder
Gettlinge
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.