Annons
Användarnamn: d3mishock
Ålder: 32 år
Bor: Jämtlands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2005
Medlem sedan: 2009-07-12
Senast inloggad:

Johanna var namnet, och jag har fotat sedan 4 år tillbaka. Tycker om att fånga allt ifrån människor, landskap, miljöer, djur, ögonblick, och känslor på bild. Bearbetar alla mina bilder i photoshop CS2, och jag tycker att det är halva nöjet när det kommer till kritan.

Som person är jag för det mest glad och försöker vara så optimistisk som det bara går. Det borde finnas fler optimister här i världen, då skulle det kanske inte kännas lika hopplöst ibland, det gäller att se saker från den positiva sidan! Allt blir så mycket lättare då. Förutom mitt fotointresse gillar jag musik och jag älskar att gå på festivaler. Finns det något bättre än att stå i ett trångt publikhav en varm sommarkväll och se sina absoluta favoritartister uppträda uppe på sceen samtidigt som man ser hur solen går ned i bakgrunden? Nej, tror inte det.

Annars så är det bara att fråga om det är något du undrar :) todels!

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Barn, Mode, Reportage / Situation, Posering, Svart-vitt, Arkitektur, Digital efterbehandling, Porträtt, Natur, Konsertfoto, Resefoto

Min största inspiration:
Min största insperationskälla när jag fotar är utan tvekan musiken. Det är som med Stephenie Meyer, superkvinnan bakom Twilightböckerna, och Muse. Hon säger att hon aldrig skulle kunnat skriva utan deras musik. Samma sak är det för mig, jag har mycket att tacka tillexempel Patrick Park och Eddie Vedder för. De flesta av mina bästa foton har skapats till deras underbara låtar. Sedan måste jag även skriva känslor. Jag är så grymt faschinerad av känslor. Och de gånger jag tycker man lyckas bäst inom foto är när man knäppt en bild som man själv och andra kan relatera till känslomässigt. Jag älskar även bilder som berättar en historia, och försöker oftast åstadkomma något i den stilen så då är insperationskällan tidigare upplevelser. Och jag kan fortsätta så här hur länge till som helst, så jag lägger helt enkelt av nu :) haha.

Jag fikar helst:
hemma med en stor kopp te i handen och en god vän sittandes brevid mig.

Drömbilden är:
en bild där allt är så enkelt så att det blir djupt. Det skulle även vara häftigt att fota ett foto som verkligen berör. På riktigt.

ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.