Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Tiberian-Winter
Ålder: 33 år
Bor: Västra Götalands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2009
Medlem sedan: 2009-06-25
Senast inloggad:

Hej!

Mitt namn är Niclas, jag är 18 år gammal och fotograf sedan barnsben.
Mitt fotointresse startade för länge sedan när jag som lite grabb fick tag på en Kompaktkamera att leka runt med. Dock har jag (äntligen) fått tummen ur och beställt bättre saker.

Mina favoritmotiv (som jag har lånat kompisars kameror för att kunna ta hittills) är HDR bilder och "Alternativa" människor/folksamlingar., t.ex. Punkare, Svartrockare, Fashioncore m.m.
Jag håller huvudsakligen till i Trollhätte- och Göteborgstrakterna vid fotografering, men åker jag någon stans så kan man lita på att jag har någon form av kamera med mig. I värsta fall (och tyvärr oftast) en mobilkamera.

Vid redigering/bearbetning av bilder så använder jag mig utav en MacBook (Late 2008) med Photomatix Pro och Photoshop CS4 Extended.

Hoppas detta gav en lite bättre bild utav mig.

Mvh Niclas

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Gatufoto, Nattbild, Macro, Posering, Vilda djur, Action / Äventyr, Digital efterbehandling, Porträtt, Utrustning, Växter, insekter, naturdetalj, Konsertfoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker forum är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag lyckades att lura auto-fokus på en kompaktkamera att ge mig en grym bild med förgrundsskärpa på min dåvarande kanin.

Mitt sämsta fotominne:
Hmm.. Har nog inget sämsta. Om man inte räknar den leriga dagen på kragenäs när mig kamera sa plupp i lerpölen.

Min största inspiration:
Mina tankar, alla möjliga bilder och motiv kan komma upp i min skalle när jag vilar.

Jag fikar helst:
Utomhus i goda vänners sällskap.

I kameraväskan har jag alltid:
Papper och penna. Man vet aldrig när man får en bra idé

Drömbilden är:
Måste nog vara Röda Sten i Göteborg under solnedgången.

 
Blandade Bilder
Vanligt
1 bilder
HDR
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS
Köp en spegellös systemkamera från Canon och få ett 50mm objektiv på köpet hos Götaplatsens Foto.