Annons
Användarnamn: PerplexedMind
Ålder: 29 år
Bor: Ljusne, Gävleborgs län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2009
Medlem sedan: 2009-05-19
Senast inloggad:

Jag är en fjortonårig tjej som verkligen gillar det här med fotografering. Fick min första digitalkamera julen 2007, och med den blev det inte så jätteseriösa bilder, många macro-bilder och en hel hög bilder på en mycket olika saker.

Dock fick jag en systemkamera, Nikon D60, i konfirmationspresent den 17 maj 2009, och försöker verkligen ta "ordentliga" bilder och upptäcka nya sätt att fotografera på.

Är somsagt inget proffs, utan är total nybörjare inom systemkameror och fotografering, men törstar efter kunskap så jag kan utvecklas inom området.
Försöker mig på redigering i Photoshop också, men är inte bra alls på det, så bilderna som ligger uppe är antingen inte redigerade alls eller bara fått lite nivå-ändringar.

Alla tips och förslag uppskattas varmt!

Vem är jag?


Mina intressen:
Macro, Husdjur / Tamdjur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.