Annons
Användarnamn: Karro L
Ålder: 44 år
Bor: Norrköping, Östergötlands län
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2009-05-03
Senast inloggad:



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Macro, Barn, Reportage / Situation, Vilda djur, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj, Konsertfoto, Resefoto

Mitt sämsta fotominne:
Alla gånger jag har vart ute på längre fototurer under senhösten/vintern. Tack vare fotandet har jag insett att även de mörka årstiderna är vackra. Däremot har inte min kropp lärt sig att uppskatta kylan, så när jag har trotsat mina instinkter och gett mig ut för att fota under senhösten/vintern har det oftast slutat med att mina fingrar är så stelfrusna efter en kvart så att jag inte längre kan hantera kameran och får vända hemåt utan några roliga bilder alls.

Min största inspiration:
Jag inspireras av allt jag ser. Andras bilder här på fotosidan såklart, kompisars foton, bilder i tidningar och på andra sajter på nätet. Faktum är att jag även har börjat använda mitt fotografiska öga när jag ser på tv. Film följer ju ungefär samma principer som foto och det händer att jag tappar bort mig i handlingen för att jag sitter och studerar kompositionen, ljuset eller skärpedjupet i en scen.

Jag fikar helst:
Med en slät kopp. Heter det så? Ja, utan kaffebröd i alla fall. Men väldigt mycket kaffe slinker ner varje dag. Och mjölk. Jag dricker mjölk med kaffe

I kameraväskan har jag alltid:
Ett extra batteri och minst ett extra minneskort. Det finns inget värre än när batteriet tar slut precis när man har hittat drömbilden.

Drömbilden är:
En bild på en vild tiger eller ett lejon. Vilda kattdjur fascinerar mig och jag skulle bli mycket lycklig om jag stötte på en tiger i det fria och dessutom hade sinnesnärvaro att ta några hundra helt fantastiska bilder på den.

 
Blandat
Vanligt
4 bilder
 
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.