Annons
Användarnamn: climbfreak
Ålder: 47 år
Bor: Blekinge län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1999
Medlem sedan: 2003-01-01
Senast inloggad:

Jaha, man kanske skulle ta och presentera sig...

Vem är jag? En kille som har alldeles för många intressen och alldeles för lite tid att utöva dem.. Fotografering, klättring, Hv (INTE hockeylaget!), några föreningar jag är med i osv, osv, mm, mm..

Började fotografera "lite mer seriöst" kring -99 när jag pluggade till fritidsledare i Jämshög. Det fanns ju en mediaprofil som hade ett (för mig) välfyllt fotoförråd. Lite snack med rätt personer sen fick man all hjälp man kunde tänkas behöva.. Tack för det! Märkte hur otroligt kul det var att stå i ett mörkrum och "slabba" ihop med min kompis. Fotograferade då bara svartvitt och gillar fortfarande det. Visst är färg bra, men får jag välja blir det svartvitt 8 gånger av 10. Konservativ? Nja, beror mest på att jag pga för många intressen bara lärt mig "fippla" svartvitt. Digitalt har jag inte provat på än. Men en åsikt kan man alltid ha. Måttligt förtjust, men kan omvändas.. Inte min grej i nuläget i alla fall. Datorn pallar inte med, och ekonomin pallar inte en ny dator..

Har på sista tiden fått ett ryck och skall fota mer. Det bara SKALL bli så! Tyvärr(!) måste jag nästan lova folk att fota vissa saker åt dem, annars står bara mina fotogrejer i ett hörn och skräpar.. Närmaste projekt är en porträttserie på en kompis i svartvitt (givetvis..) både i studio och ute. Undrar om hon vet vad hon gett sig in på..?

Betecknar mig nog som en perfektionist i en del av det jag gör, på gott och ont. Att sen andra inte ser det jag ser i mina bilder skiter jag högaktningsfullt i. *ler*

ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.