Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: mandy.o
Ålder: 36 år
Bor: Jämtlands län
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 2007
Medlem sedan: 2009-02-19
Senast inloggad:

Jag kommer ursprungligen från Skellefteå, men flyttade till Umeå år 2009 för att studera. Efter fem år i den staden hade jag en hel del fotokurser och en utbildning i Digital Medieproduktion i bagaget. I september 2013 startade jag eget företag som fotograf, vilket jag tog med mig till min nya stad Östersund där jag nu bor.

Jag började intressera mig för foto i slutet av gymnasiet när jag köpte min egen digitalkamera. Sedan blev det bara mer bilder, fler motiv och nyare kameror. Jag gillade från början att fotografera natur och växter, men efter att jag "tvingat" mina två yngre systrar att stå modell för mig otaliga gånger insåg jag att det är det jag vill hålla på med. Jag älskar att fotografera allt möjligt, men jag inriktar mig på porträttfoto i alla dess slag (så som familjer, småbarn, par, företagsporträtt, enskilda porträtt) och bröllop. Jag fotar allra helst utomhus i naturligt ljus eller hemma hos någon för att få mer personliga och naturliga bilder. Att ta en perfekt porträttbild i vackert motljus är bland det bästa jag vet!

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Barn, Bröllop, Mode, Svart-vitt, Digital efterbehandling, Porträtt, Natur, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Första gången jag fotograferade ett heldagsbröllop. Jag var väldigt nervös innan, men det gick hur bra som helst och brudparet var riktigt duktiga och naturliga framför kameran. Det kändes stort att de ville ha med mig under hela deras lyckliga dag!

Mitt sämsta fotominne:
När jag var vid Niagarafallen i USA 2008 och batteriet i kameran dog efter sju kort..nu glömmer jag aldrig att ladda kameran innan jag ska någonstans!

 
Naturbilder
Vanligt
1 bilder
Porträtt
Vanligt
4 bilder
Bröllop
Vanligt
5 bilder
 
 
ANNONS
Köp en spegellös systemkamera från Canon och få ett 50mm objektiv på köpet hos Götaplatsens Foto.