Annons
Användarnamn: funnyak
Bor: Stockholms län
Medlem sedan: 2009-01-22
Senast inloggad:

Hej alla!
Märker att några varit inne o sneglat på min profil i samma ögonblick som jag blev färdigregistrerad. Måste göra ett ganska blekt intryck; inga bilder ingen riktig presentation...

Jag registrerade mig idag för ett enda syfte: att försöka få kontakt med nån på forumet som verkar stött på samma bluffmakare som jag. Jag har googlat hela igår och idag för att se om nåt dyker upp, och idag stötte jag på en gammal forumtråd från i december. Ville bara se om jag kunde väcka den till liv igen/skapade nytt inlägg om "Kathleen Foody" som försöker sälja en Nikon D300 till mig för en tredjedel av vad den brukar kosta. Naturligtvis har detta företag, baserat i London, ingen webbsida. Nejnej, de säljer bara hur mycket elektronik som helts, nya fantastiska produkter från Nikon, CVanon m fl för en spottstyver.

Jag ville bara kolla runt lite o se ifall nån annan varit med om detta. Naturligtvis har jag lagt ner alla planer på att köpa nåt av dem men är "nyfiken i en strut" o skull ebara kolla läget ed fotofolket här på Fotosidan. Sen kanske jag får för mig att stanna kvar som medlem o då kommer jag självklart sätta upp lite bilder. Men tillsvidare är jag bara intresserad av detta bluffmakeri... sorgligt men sant.


//Fanny

ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.