Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: K.S
Ålder: 61 år
Bor: Gävle, Gävleborgs län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1992
Medlem sedan: 2009-01-17
Senast inloggad:

Hej!
Jag är en glad amatörfotograf som har fotat i perioder i mitt liv. Min första system kamera köpte jag i USA 1992, en Minolta 3xi, fotade sedan flitigt när barnen var små men mellan 1997-2008 låg kameran helt oanvänd.

När det digitala kom gick jag länge och funderade på att köpa en ny kamera men eftersom barnen var i tonåren och idrottade bägge två så gjorde jag som dom flesta andra föräldrar och såg till att dom hade all nödvändig utrustning först och gjorde mig helt enkelt inte råd.

I okt 2008 hade jag bestämmt mig och helt plötsligt satt jag hemma i köket med min nya kamera och läste instruktionsboken grundligt, äntligen hade jag det jag längtat efter så länge i min hand.

Nu är barnen mer eller mindre vuxna och jag kan ägna mycket av min lediga tid till foto som blivit mitt andningshål här i livet, så fort tillfället bjuds så packar jag kameraväskan och tar hundarna med mig ut i skogen, där kan vi vandra runt i timmar och jag älskar varje minut.

Som sagt jag är en glad amatör och lär mig nya saker hela tiden och fullärd det kommer man aldrig att bli, det kommer alltid nya utmaninigar!

Ha det bra alla fotovänner!

Hälsningar
Katarina

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Macro, Vilda djur, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Husdjur / Tamdjur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

 
Vinterbilder från Gävle
Vanligt
0 bilder
Macro
Vanligt
4 bilder
Blommor
Vanligt
0 bilder
Diverse bilder
Vanligt
0 bilder
Billudden
Vanligt
0 bilder
Djur
Vanligt
0 bilder
Insekter och fåglar
Vanligt
6 bilder
 
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.