Annons
Användarnamn: mangema
Ålder: 58 år
Bor: Sunne, Värmlands län
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 1981
Medlem sedan: 2008-10-12
Senast inloggad:

Fick en Canon AE-1 av pappa 1981. Har kört med den tills i höstas(07). Då gick pappa bort och jag övertog hans Nikon D70. Har fotat en del skidåkning i Sunne där jag bor. Bla puckel och jibb. Nu blir det mycket hästar, hoppning inomhus, då mina döttrar rider. Fotar även åt Eventcenter som är ett eventföretag här i Sunne. Gillar fotoshop... Vill ha ett ljusstarkt Nikon 70-200 2.8. Får se hur det blir med det. Får antagligen fortsätta med Sigma 70-300 ett tag till. Jag har vunnit en fototävling oxå! Den lokala tidningen Fryksdalsbygden hade en tävling om bästa sommarbilden. Ett presentkort i en klädaffär på tusen kronor blev det. Passade alldeles utmärkt!

Vem är jag?


Mina intressen:
Barn, Reportage / Situation, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Utrustning, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker forum är roligast.

 
Diverse
Vanligt
4 bilder
 
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.