Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: phalerie
Bor: Halmstad (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2008-09-26
Senast inloggad:

Väldigt enkelt; amatörfotograf med ett hela tiden växande intresse och en lång väg att gå. Jag har fotograferat mycket sedan runt 2004, men det är väl egentligen inte förrän på senare tid jag har insett värdet av bra tagna foton, och försöker därför utveckla mig mer och mer, även om jag i ärlighetens namn måste erkänna att engagemanget går i vågor. Andra stora intressen är till exempel konst, film och matlagning, så till dessa läggs även mycket tid. Jag studerar på högskolan i Halmstad, och hoppas att i framtiden kunna jobba inom konstvärlden.

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Barn, Reportage / Situation, Svart-vitt, Mörkrum, Digital efterbehandling, Porträtt, Natur, Fine Art Nude, Resefoto

Mitt bästa fotominne:
"Estetveckan" under gymnasiet, i andra ring. En vecka då alla får jobba med vad de vill och avslutar med en mindre utställning. Jag gjorde fyra foton (mörkerrumsframkallade, ca 50*70) föreställande äldre tavlor, med mig själv som personen i tavlan (bland annat "Skriet" och "Flickan med pärlörhänge). Efter väldigt mycket jobb (spenderade ungefär 14 timmar varje dag hela veckan i mörkerrummet) blev det inte världens bästa bilder, men ändå väldigt uppskattade sådana, vilket var kul.

Min största inspiration:
Andras bilder, i allmänhet. Och Sally Mann.

Jag fikar helst:
Utomhus, med kaffe och någon.

 
Människor
Vanligt
3 bilder
Självporträtt
Vanligt
6 bilder
 
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.