Annons
Användarnamn: pazzion
Ålder: 33 år
Bor: Stockholms län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2007
Medlem sedan: 2008-08-26
Senast inloggad:

Jag är född sent '91 och har fotat sen hösten 2007. Jag är intresserad av allt möjligt vad gäller fotografering och jag använder mig av en Canon eos 400d. Jag experimenterar mycket och utforskar photoshop och photomatix.

Jag har haft en utställning på Moderna Muséet, i Stockholm, genom ett projekt som heter Zon Moderna. Det är min största "bedrift" rent fotografiskt sett!

Jag studerar juridik på Uppsala Universitet och planerar att ta examen 2013 - får se hur mina planer fortlöper!

Tips, råd och kommentarer är alla mycket välkomna!

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Mode, Studio, Posering, Svart-vitt, Action / Äventyr, Digital efterbehandling, Produkter, Porträtt, Utrustning, Natur, Växter, insekter, naturdetalj, Resefoto

Mitt bästa fotominne:
När jag vandrade omkring i sthlm city en hel dag för mig själv, planlöst flanerandes i den kyliga novembersolen. Det var precis efter att jag fått min första kamera, och den nuvarande kameran, förra året. Jag hittade en fantastiskt cool byggnad som höll på att uppföras intill järnvägen en bit från Atlasmuren:)

Mitt sämsta fotominne:
Har inget dåligt fotominne. Möjligen då man tar massa bilder och tycker att de ser grymma ut, på kameradisplayen, och sen när man laddar upp de på datorn är de sämst:P

Min största inspiration:
Allt runtomkring mig, jag försöker att suga åt mig allt som är åtsugstillgängligt:)

Jag fikar helst:
Med goda vänner

I kameraväskan har jag alltid:
Min Canon eos 400d, som tyvärr är det enda jag har i fotoväg. Allt är så dyrt! :(

Drömbilden är:
En bild som varken behöver rubrik eller undertext och som, för att citera Jacob Dahlgren under mitt samarbete med honom under Zon Moderna, inför vårt vernissage på Moderna Museet: "Ett slag i magen, och inte ett vanligt slag utan en riktig knytnäve, sådär så att man riktigt tappar andan."

 
Exploration
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS
Köp en spegellös systemkamera från Canon och få ett 50mm objektiv på köpet hos Götaplatsens Foto.