Annons
Användarnamn: Robert_Flykt
Ålder: 54 år
Bor: Karlstad, Värmlands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1982
Medlem sedan: 2008-07-25
Senast inloggad:

Även om jag fotat en tid så är man en glad amatör. Efter att i många år hållt mig till mitt mörkerrum och svartvitt så är det nu Digitalt som gäller.

Att bedömma bilder tycker jag är svårt, varje bild är ett uttryck hos fotografen. Man ser en situation och kan senare relatera till den med hjälp av bilden man tog. Att fånga nått, en känsla eller någon/t som visar känslan är bland det häftigaste som finns.

Jaja, nog och det. Bara jag blir varm i kläderna så ska jag även börja ge mina syner på bilderna, och jag ser alltid med vad en bild betyder för mig. Hur skärpan sitter och sånna saker är självklarheter men varje bild har ett budskap.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Macro, Barn, Svart-vitt, Vilda djur, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Arkitektur, Porträtt, Natur, Resefoto

Jag fotograferar helst med analogkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Som 13 åring deltog jag i mitt första KM i svartvitt. Mins att jag fota en 3 åring i hemgjord badbalja. Fick 2:a pris och lyckades placera mig högre än min pappa som slutade 3:a..

Mitt sämsta fotominne:
På gotland, tog en bild som förmodligen är en onetimer, gotländs snok, med klaroranga färger på huvudet. ingen skärpa i bilden what so ever...

Min största inspiration:
Barnen och Djurriket.

Jag fikar helst:
WC eller hemma. Eller glasserian som finns i Mariebergsskogen i Karlstad.

I kameraväskan har jag alltid:
Den enda jag har.

Drömbilden är:
Vet inte

 
Speedway
Vanligt
1 bilder
Svart Vitt
Vanligt
3 bilder
Barnen
Vanligt
2 bilder
Lite av varje.
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.