Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: gatsten
Ålder: 51 år
Bor: Lund, Skåne län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2008
Medlem sedan: 2008-07-14
Senast inloggad:

Jag är en kille med en inte allt för lång bakgrund inom fotografering. Min första systemkamera köpte jag i Juni-08. Jag är dock väldigt intresserad av fotografering och älskar de olika stegen med allt från att hitta ett intressant motiv till arbetet vid datorn.
Jag tar tacksamt emot hjälp och tips. Dels på saker som jag kanske missat med den aktuella bilden men även tips på saker som gett bilden "det där lilla extra" som jag inte känner till. Jag vill gärna lära mig mer och fortsätta utvecklas inom området.

Besök gärna min fotoblogg på: http://gatsten.wordpress.com/ . Den uppdateras varje dag:)

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Nattbild, Svart-vitt, Vilda djur, Arkitektur, Digital efterbehandling, Husdjur / Tamdjur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj, Resefoto

Min största inspiration:
Min största inspiration på nära håll är en kompis till mig som är väldigt duktig på fotografering. I övrigt kan jag bli inspirerad av i princip vad som helst. En vacker byggnad, en vacker miljö, ja vad som helst.

I kameraväskan har jag alltid:
Kameran?;) En helt nyinköpt Sony A350 som för övrigt är min första systemkamera och det absolut bästa köp jag gjort på många år. Det är så spännande att vara ute och leta motiv och sen komma hem för att se hur man lyckades.

Drömbilden är:
En bild som lyckas förmedla det jag kände när jag tog den.

 
Vardagliga ting
Vanligt
0 bilder
Vinter
Vanligt
0 bilder
Sport
Vanligt
0 bilder
Blommor & växter
Vanligt
1 bilder
Arkitektur
Vanligt
1 bilder
Skog
Vanligt
0 bilder
Insekter & andra djur
Vanligt
0 bilder
På väg
Vanligt
3 bilder
Natur
Vanligt
1 bilder
Industri
Vanligt
0 bilder
Havet
Vanligt
4 bilder
 
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.